DSM informativni dan 2014 – USPEL !

V Dijaški skupnosti Maribor (DSM), ki deluje pod okriljem Študentske organizacije Univerze v Mariboru (ŠOUM), smo v petek, 14. 2. 2014, pripravili informativni dan za vse bodoče dijake.

Dogodek je potekal na Trgu Leona Štuklja, kjer se je na »sejmu« predstavilo 19 srednjih šol ter trije dijaški domovi iz Podravske regije.

Ker se je vsak dijak, zaradi časovnega razpona, lahko na petkovih informativnih dnevih udeležil predstavitev le na dveh srednjih šol, smo se pri Dijaški skupnosti Maribor odločili, da jim v sodelovanju z vsemi srednjimi šolami ponudili večjo možnost izbire. Osnovnošolci oziroma bodoči dijaki, so se lahko tako na enem mestu informirali o vseh možnostih, ki jih ponuja regija, hkrati pa so lahko primerjali programe srednjih šol.

IMG_8016»S tem projektom bodočim dijakom in dijakinjam omogočamo pametno odločitev glede izbire srednje šole, ob tem pa promoviramo tudi našo dijaško skupnost, ki jih bo spremljala skozi celotno obdobje šolanja,« dodaja Rene Dopler, predstavnik DSM.

 

Projekt v Dijaški skupnosti Maribor ocenjujemo kot uspešnega, saj je bil ob dobri organizaciji in medijski podpori tudi relativno dobro obiskan. S tako dobro organizacijsko izpeljanim projektom pa smo za prihodnja leta postavili dobre temelje pri organiziranju informativnih dni.

 

_FRV8697
Fotografije iz dogodka pa si lahko pogledate v naši galeriji in v prispevku, ki ga je pripravil Dostop.si.
pisecDostop.si – Dejan Spital ; Miha Dajčman
fotografDostop.si ; DSM