Konferenca mariborskih dijakov

Dijaška skupnost Maribor v sodelovanju z Interact Club Maribor v četrtek 5. in petek 6. novembra 2015 v Hotelu City Maribor organizira Konferenco mariborskih dijakov.
Na dogodku vam bomo ponudili številna zanimiva in predvsem koristna predavanja (javno nastopanje, podjetništvo, predavanje o ZDA itd), hkrati pa vas bomo skozi predavanja priznanih govorcev ter delavnice naučili, kako organizirati dogodek, zato da bi se v prihodnje vi sami odločali za pripravo raznih projektov.
Konferenca bo v četrtek trajala od 9. ure zjutraj do 18. ure popoldan, v petek pa od 9. ure zjutraj pa do 17. ure popoldan. Po koncu bo sledilo tudi druženje v Športnem Centru Fontana. Oba dni bo v Restavraciji Rožmarin poskrbljeno tudi za kosilo. V kolikor bi imel kdo izmed dijakov problem z javnim prevozom domov v tako poznih popoldanski urah, vam bomo v noči iz četrtka na petek priskrbeli prenočišče v Hostelu Tavas v središču Maribora, vendar vas prosimo, da nam to sporočite vnaprej.
Rok prijave je sreda 4. novembra 2015.
Ker boste zaradi dogodka odsotni, vam bomo zagotovili tudi opravičilo za manjkanje od pouka.

 

Prijava:

Izpolnite prijavnico na spletnem naslovu: https://goo.gl/4RL2gM

Plačate kavcijo v višini 10,00€, ki jo boste ob udeležbi dobili nazaj.

Podatki o nakazilu:

Plačnik: pri plačniku vpišite svoje podatke
Podatki o nakazilu: Koda namena: OTHR Namen: Kavcija za (primek in ime)
Prejemnik: IBAN/ številka računa: SI56045150001196 518 Referenca: SI00 2319-15-240 ŠOUM, Gosposvetska cesta 83, 2000 MARIBOR
Nakazila ne rabite opraviti vi osebno, to lahko naredijo tudi vaši starši ali kdo drug; pazite le, da bo v namenu zapisano KAVCIJA ZA (VAŠE IME).

 

UPN za ponazoritev:

UPN