Podelili izpit in končali še en projekt

Pretekli teden smo zaključili nekaj mesečni projekt “Ujemi vozniški izpit!”, kjer smo v sodelovanju z Avto šolo GoGo in ŠOUMom med dijaki srednjih šol Maribora med 90 sodelujočimi v nagradni igri izžrebali srečneža, ki bo lahko izpit opravljal brezplačno.

žreb

Projekt se je začel 14.januarja in do 31. marca, ko se je zaključilo zbiranje sodelujočih se je na posebni aplikaciji na Facebook strani Dijaške skupnosti Maribor zbralo že 90 fotografij. Med vsemi sodelujočimi smo naredili seznam 25 slik z največ glasovi. Teh se je na vseh slikah na koncu zbralo več kot 500. Med 25 slikami z največ glasovi pa smo 10.aprila izžrebali srečneža, ki bo lahko opravljal vozniški izpit pri Avto šoli GoGo. Komisijo, ki je žrebala so sestavljali tri člani. Dijaško skupnost je zastopala Vita Fištravec, da je bilo vse formalno pa sta bila pri žrebu prisotna tudi člana službe za odnose z javnostjo ŠOUMa in predstavnik Avto šole GoGo. Žrebanje, ki smo ga tudi posneli je srečo prineslo Blažu Nateku. Blažu čestitamo za nagrado in mu želimo mirno vožnjo. Zahvaljujemo pa se tudi vsem ostalim, ki so sodelovali v nagradni igri.

Posnetek žrebanja: https://www.facebook.com/photo.php?v=545394572246665&set=vb.428833303902793&type=3&theater

zmagovalnaslika

S tem projektom je DSM spet pokazal svojo raznolikost in naredil projekt na področju, ki se ga v preteklih letih ni dotaknil. Nagradna igra je s strani dijakov dobila veliko pozitivnih mnenj in veseli smo, da je projekt uspel. Nadejamo se, da bo tudi v prihodnje možno izvesti kakšen podoben projekt saj smo se v ekipi DSM naučili veliko novega in bi ga ob ponovni izvedbi sigurno naredili še boljšega.

pisecDSM

fotografDSM