Ujemi vozniški izpit!

DSM v sodelovanju z ŠOUM in Avto šolo GoGo organizira nagradno igro v kateri bodo nekomu izmed sodelujočih podarili možnost opravljanja vozniškega izpita B kategoriji brezplačno.

V času, ko je vsak »prišparan« evro dobrodošel je nagradna igra, ko se nekomu podeli brezplačno opravljanje vozniškega izpita velika stvar. Financiranje vozniškega izpita je za številne starše dandanes obsežen zalogaj. Če pa v denarnico seže dijak, pa je strošek opravljanja izpita lahko usoden za vse prihranke, ki jih je dijak imel. Za nekatere privilegij za druge finančno breme. Vsi pa imamo enako željo – biti mobilni.

Prva stvar k samostojni mobilnosti je vozniški izpit. Zato bomo nekomu izmed sodelujočih v nagradni igri omogočlili brezplačno opravljanje voziškega izpita B kategorije.

Kdo vse lahko sodeluje v nagradni igri? V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 16 let s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji in sprejema pravila nagradne igre, ki so navedena na Facebook aplikaciji, kjer nagradna igra poteka. V nagradni igri ne smejo sodelovati organizatorji nagradne igre, zaposleni pri organizatorjih in izvajalcih nagradne igre in vsi ožji sorodniki naštetih.

Kako sodelovati v nagradni igri? Oseba, ki želi sodelovati v nagradni igri, lahko od 14. januarja 2014 do vključno 31. marca 2014 v skladu s pravili sodeluje v Facebook aplikaciji z nazivom »Ujemi vozniški izpit«, ki se nahaja na Facebook strani Dijaške skupnost Maribor (www.facebook.com/dijaskaskupnost).
Aplikacija od sodelujočega zahteva, da naloži fotografijo na temo PROMET. Sodelujoči s povabilom prijateljev zbira glasove. Sodelujoči lahko v nagradni igri sodeluje z eno lastno avtorsko fotografijo. Ob prvem stiku z nagradno igro pa bodo sodelujoči morali organizatorju pustiti nekaj osnovnih informacij (ime, spol, elektronski naslov … )

fb2

Kako bo izbran nagrajenec? Naloga sodelujočega je, da s pomočjo svojih Facebook prijateljev in ostalih uporabnikov zbere čim več glasov. Prvih 25 fotografij različnih sodelujočih, ki bodo do vključno 31.3.2014 zbrale največ glasov se bo uvrstilo v finalno žrebanje. Med vsemi udeleženci nagradne igre, bo v skladu s pravili izžreban glavni nagrajenec. Žrebanje bo potekalo 10. aprila 2014 v prostorih kulturno prireditvenega centa Štuk v prisotnosti 3-članske komisije. Žrebali bomo med 25 različnimi sodelujočimi z najvišjim številom glasov avtorskih fotografij. Vsak sodelujoči bo zabeležen na svojem tekmovalnem lističu.

In tako bo nekdo izmed sodelujočih, ki je nekaj minut svojega prostega časa namenil nalaganju fotografije na aplikacijo in izpolnjevanju prijavnice prihranil nekaj sto evrov.
Bodite vi ta srečnež, ki je zajel priložnost z veliko žlico. »Probat ni greh« pravij. Kaj šele, če si ob tem prislužiš še brezplačno opravljanje vozniškega izpita.

Pa srečno vsem sodelujočim!

ujemi