Z Dijaško skupnostjo Maribor na koncert R3haba!

Dijaška skupnost Maribor (DSM) je v tem šolskem letu organizirala dogodke na izobraževalnem, humanitarnem, informacijskem in promocijskem področju. Ker pa se v DSM zavedamo, da je del dijaškega življenja tudi ZABAVA smo se odločili, da sodelujemo na eni največjih zabav za dijake ob koncu šolskega leta v našem mestu.

Na ŠTUKU bo 30.4.2014 potekal WHITE WONDERLAND 2014 z gostom R3habom, priznanim Nizozemskim DJ-jem, ki je v preteklosti že nastopal na največjih hous dogodkih, tokrat pa bo razveseljeval mlado publiko iz Maribora.
Nizozemski dj in producent maroških in alžirskih korenin. Poleg Afrojacka in Chuckie-ja eden izmed glavnih predstavnikov “dutch house” stila, ki je znan predvsem po svojem bolj umazanem stilu zvoka z primesmi psy tranca in gabber stila.

R3hab @ TomorrowWorld:
http://www.youtube.com/watch?v=fE-XqvhkMTs

R3hab & NERVO & Ummet Ozcan – Revolution:
http://www.youtube.com/watch?v=TWwIztjs29Y

R3hab – Samurai (Go Hard):
http://www.youtube.com/watch?v=zSguPHYRi9M

DJ-ji:

◕ TIM URBANYA
www.facebook.com/rushhourmusic
◕ CHRONOS
www.facebook.com/djchonos
◕ WALEK

DRESS CODE (zaželjeno): White

dsm3Dogodek na Facebook-u: http://www.facebook.com/events/427530060682684/?fref=ts

 Izjemna scena, priznani DJ-i in poln ŠTUK so kombinacija za odlično zabavo, katere se lahko udeležite brezplačno, saj bo Dijaška skupnost Maribor za koncert podelila veliko vstopnic.

Še samo do petka pa imate čas, da izpolnite tabelo na povezavi in se potegujete za brezplačne vstopnice: http://bit.ly/DSM_vstopnice
Spremljajte nas tudi na Facebook-u in se z nami zabave udeležite brezplačno!

SODELUJTE IN SE PRIDITE ZABAVAT!

pisec

DSM.si